Sommerferie 2019

Sommeren i år blev brugt på den ferie vi nyder mest, nemlig camping i underskønne Danmark. I år nåede vi omkring 4 forskellige pladser på 12 dage. 4 meget forskellige pladser der byder på lidt af hvert. Begge drenge var med denne gang og det samme var vovsen. Vi måtte undvære vores MTB’er, selvom det holder hårdt.

På vores ferie i år har vi set nogle forskellige seværdigheder, men i den grad også bare slappet af og nydt livet. Tæt på en dovne ferie, hvor intet på forhånd har været planlagt. Meget mærkeligt for os, men også første år hvor det faktisk har kunnet lade sig gøre i forhold til yngste mand.

I år var vi igen omkring Silkeborg rovfugleshow, hvor vi gerne ville have været ude og på Bison safari, men der var fuldt booket op desværre. Dette var måske godt nok, da vovse var ved bilen og da rovfugleshowet var færdig kom solen frem, så vi hentede vovse og gik i skoven og så på uglerne i stedet og sluttede af med bisonburgere. Vil anbefale alle at tage ud og se showet. Manden er fantastisk til at fortælle og formidle viden om rovfugle.

Første stop på turen blev Odense City camping

Pladsen er en ganske fin plads der ligger i god afstand til centrum. Pæn og ren plads og sødt værtspar. Et plus for os er, at der var gratis hundevask og gratis varmt vand og bad. Dejlig skov omkring pladsen til hundeluftning. Almindelig dagligvarer butikker i nærheden. Pladsen er meget åben og det er svært at skabe private områder på sin plads. Sparsom med skygge. Stedet har en udendørs pool, som dog ikke er opvarmet.

2. Stop blev Grenå strand camping

En rigtig stor plads med gode muligheder for skyggepladser, hvilket er meget vigtigt for os når vi har hunden med os – igen en plads der ligger godt i forhold til hundeluftning. På pladsen er der fine badeforhold og toiletforhold. Dejligt lukkede toiletter, hvilket betyder meget for mutti i familien. Lækkert køkken. Her er der også hundevask, som dog skal betales for. Der er rig mulighed for leg og hygge, samt badning i stedets pool, som er opvarmet og med en lille rutsjebane. Dejligt med brusere til afvask ved poolen. Denne plads ligger med 5 km afstand til centrum, måske en lidt lang gåtur for familier med mindre børn. Vores plads lå lige op af hegnet ned mod vandet, hvilket også var skønt. Hold øje med når der er Beach party, da en stor del unge mennesker booker plads på campingpladsen og dette medfører en del larm på pladsen, som for os var frusterende.

3. Plads var Virksund camping

Super smuk plads vi fik helt ned til fjorden og billig overnatning. Vi blev kun en nat. Pladsen bar tydeligt præg af at være slidt og gammel. Pladsen havde en opvarmet udendørs pool, som vores drenge synes var ok. Dog for at kunne komme derind, skulle man dyppe fødderne i et kar, som indeholdt en del alger. Derfor smuttede vi efter en dag. Et plus var at vi kunne få mulighed for at se en hel del sæler og rigt dyrelig tæt på. Lang afstand til alt.

Sidste plads for denne ferie blev Søhøjlandets familiecamping

Denne plads er lige overtaget af 2 meget søde og imødekommende unge mennesker, efter pladsen har været erklæret konkurs 2 gange. For os var det en fin plads, i lækker natur og rigtige store pladser. Kæmpe plus til os, når vi har vovse med. Værtsparret virker til at arbejde på højtryk for at få pladsen op at køre. Der var ikke fyldt op på pladsen, tværtimod, og de fleste af dem der var på pladsen var fastliggere. Dette er ikke et plus for os. Vi oplever tit af vores campingoplevelse ødelægges af for mange fastliggere. Vi var dog heldige at få en plads lidt væk fra fastliggere. Pladsen har en super fin indhegnet hundeskoven, dog lidt lille. Ligger lige op af åen, så der er mulighed for at booke kano ved et firma der henter og bringer kanoer. Ok toilet og badeforhold – varmt vand er gratis – igen et plus for os. Et ekstra plus er det udendørs køkken, vi elsker simpelthen at stå udenfor og vaske op og tilberede det mad vi ikke kan ved campingvognen. Generelt en lidt slidt plads, men helt klart en plads vi vil følge med stor nysgerrighed for hvad det nye værtspar vil gøre med den.

På vores campingferie denne gang har vi haft følgende udstyr med:

Adria Altea pk 542

Kampa ACE air 400 – teltet er vi som sådan tilfredse med, selvom i synes det slutter dårligt til siderne af vognen. Den ene ende slutter lige på et vindue. Men vi er super hurtige til at pakke det ud og igen pakke sammen. Det er så nemt med et luftfortelt

Dometic cfx40 – kompressor køleskab, der også kan fryse

Stole og borde fra Isabella, som vi er super tilfredse med, især vores nye Loke High stole.

Denne gang har vi haft en brugt O-grill 600 med. Dette gør vi ikke igen. Den passer slet ikke til vores behov. Grillen er for os for lille i højden selvom den har en stor flade. Vi synes den steger for ujævnt og er svær at pakke sammen uden at få snavs over det hele i vognen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.