Hæklerier driver ikke mig til vanvid,,,,,men

Elsker simpelthen at hækle. Jeg hygger mig og slapper utroligt meget af med det. Et kæmpe plus er så når der kommer et fint eller acceptabelt produkt ud af nålen. Er lige blevet færdig med et sjal til min veninde og er nu igang med mit eget efter opskrift købt hos http://www.lutteridyl.dk/produkt/vinkelsjal-dk-pdf-opskrift  – opskriften kan fåes for en lille 50’er. Jeg har valgt garnet der anbefales i opskriften og det er da helt fantastisk lækkert og blødt – jo jo det er ca halv uld og bomuld. Det hedder rasmillas ynglingsgarn og er købt her http://rasmilla.dk/rasmilla-s-yndlingsgarn-55-uld-45-bomuld/  …. super skøn service og levering på garnet. Kun ros herfra. Er ganske tilfreds med resultatet til min veninde. Synes det er blevet fint, selvom jeg har valgt nogle flere farver til mit eget. Men det er jo det gode ved sådan noget hjemmebikset noget….man bestemmer jo selv.

2015-10-20 21.12.02

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.